melanrz 03.04.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Niedlugo ede bral sie za robienie hustawki na dzialke ze stempli budowlanych i mam pewien problem. Otoz siedzisko. Myslalem nad takim 2-3 osobowym, a wiadomo ze takie 3 osoby troche waza i czy ktos z was ma doswiadczenie w budowaniu czegos takiego? Zeby sie nie rozpadlo gdy usiada 3 osoby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrobry 08.04.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Może ktoś by się podzielił fotkami swoich hustawek najlepiej wykonanych samodzielnie ale nie koniecznie. Tez cos takiego buduje i fotki są tu kopalnią wiedzy i pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimek1714 08.04.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 moja jest niby 3 osobowa, choć siedziało na niej chyba z 6, nie wiem jak im się udało dupska tam zmieścić ale się udało, a łańcuchy?? gitary do ogniska nie trzeba było, ładnie śpiewały pod tym obciążeniem huśtawka... sam robiłem, fakt faktem że dębowa tak samo jak ławka (krzywa jak cholera, ale mocna) postaram się zdjęcia zrobić i wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimek1714 09.04.2009 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 tak jak obiecałem http://images39.fotosik.pl/97/7034ec82e2fc7f11m.jpg przestała już drugą zimę, rok temu w wakacje malowałem ( a kolor to nie cholery mi się nie podoba) a cóż kobiety taki wybrały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 09.04.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Samo siedzisko robiłem 2 m długie z materiału przygotowanego specjalnie na wypełnienie ławek. Z tego co pamiętam przekrój był 4/6cm. Połączone są za pomocą stalowej konstrukcji z kątowników przy użyciu śrub zamkowych. Nigdy nie było problemu z wytrzymałością ławki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts