Barbossa 03.04.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 ta siwa broda pie... jak potluczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 03.04.2009 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 już mówi inny, lekarz itp,a było o tumanach z woja, którzy wykonywali rozkazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 03.04.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Nie oglądam w ogóle TVN24 Przestałem oglądać po tym, jak w jakiejś relacji z wypadku drogowego dziennikarz TVN24 w transmisji na żywo zadał pytanie żonie jednej z ofiar: "Co pani czuła, jak umierał pani mąż?" (cytowałem to pytanie na forum już kilka razy). Dla mnie jest to po prostu kolejna kolorowa gazeta, a z kolorowych gazet czytuję tylko wydawnictwa fachowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 03.04.2009 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 przez przypadek(zapping), transmisja na żywca no KU.taś pełną gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 03.04.2009 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 poproszę o exterminację wątkuto chwilowe wk....nie warte zachowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 03.04.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Barbossa - zmieniasz się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 03.04.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 nie, nie zmieniam się tylko wk... mnie siwa łajza, która wini zwykłych wojaków za to, że wykonywali rozkazy, a sam ku...s co wtedy robił, że ma prof, pewnie był na kubie no wk,, mnie te pie... przechrzty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.04.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Tilt śpiewał za czasów mej młodości : nie wierzę politykom nie.... ja do dziś trzymam się tej zasady. Dlatego wiadomości (jeśli oglądam co ostatnio zdarza mi się coraz rzadziej) zaczynam oglądać po 1o minutach od rozpoczęcia, czyli jak już o polityce przestaną pier.... Wojsko,Irak, polityka, sępy przy żłobach i na dokładkę Rydzyk - ręka ręke myje i prawdy nikt nie zna .... taki kraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.04.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Ta cala awantura w Iraku i Afganistanie to Polsce i Polakom tak potrzebna jak dziura w moscie..... Pod Warszawa gansterka sie strzela - moze tam by wyslac jakies oddzialy bojowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Tilt śpiewał za czasów mej młodości : nie wierzę politykom nie.... ja do dziś trzymam się tej zasady. Dlatego wiadomości (jeśli oglądam co ostatnio zdarza mi się coraz rzadziej) zaczynam oglądać po 1o minutach od rozpoczęcia, czyli jak już o polityce przestaną pier.... Wojsko,Irak, polityka, sępy przy żłobach i na dokładkę Rydzyk - ręka ręke myje i prawdy nikt nie zna .... taki kraj. Ostatnimi czasy mam zespół emigracji wewnętrznej. Chrzanię tę politykę, wkurza mnie, jak najbardziej godne pokazania na pasku są wyłącznie wiadomości o wypadkach drogowych i liczbie zabitych w nich osób. Pasek tvn24 to chyba czasem wyłacznie kronika drogowych katastrof, jakby żadne inne informacje nie miały znaczenia. Nie oglądam ostatnio w ogóle - a długie lata oglądałam nałogowo i "na okrągło", na zasadzie radia z obrazkami. I bardzo mi dobrze z tym nieoglądaniem. Polecam, człowiek spokojniej żyje i więcej optymizmu w sobie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.04.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Tilt śpiewał za czasów mej młodości : nie wierzę politykom nie.... ja do dziś trzymam się tej zasady. Dlatego wiadomości (jeśli oglądam co ostatnio zdarza mi się coraz rzadziej) zaczynam oglądać po 1o minutach od rozpoczęcia, czyli jak już o polityce przestaną pier.... Wojsko,Irak, polityka, sępy przy żłobach i na dokładkę Rydzyk - ręka ręke myje i prawdy nikt nie zna .... taki kraj. A i leciało jeszcze "kiedyś dzadzą ci karabin, każą równo stać..." itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 04.04.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 a to już KSU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.04.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 a to już KSU Wiem - 1944. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 23.04.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Pan Tuwim popełnił taki wiersz odśpiewany potem przez zespół akurat. Paredziesiąt lat mineło i dalej pasuje: "Gdy znów do murów klajstrem świeżym przylepiać zaczną obwieszczenia, gdy "do ludności", "do żołnierzy" na alarm czarny druk uderzy i byle drab, i byle szczeniak w odwieczne kłamstwo ich uwierzy, że trzeba iść i z armat walić, mordować, grabić, truć i palić; gdy zaczną na tysięczną modłę ojczyznę szarpać deklinacją i łudzić kolorowym godłem, i judzić "historyczną racją" o piędzi, chwale i rubieży, o ojcach, dziadach i sztandarach, o bohaterach i ofiarach; gdy wyjdzie biskup, pastor, rabin pobłogosławić twój karabin, bo mu sam Pan Bóg szepnął z nieba, że za ojczyznę - bić się trzeba; kiedy rozścierwi się, rozchami wrzask liter z pierwszych stron dzienników, a stado dzikich bab - kwiatami obrzucać zacznie "żołnierzyków". - - O, przyjacielu nieuczony, mój bliźni z tej czy innej ziemi! wiedz, że na trwogę biją w dzwony króle z panami brzuchatemi; wiedz, że to bujda, granda zwykła, gdy ci wołają: "Broń na ramię!", że im gdzieś nafta z ziemi sikła i obrodziła dolarami; że im coś w bankach nie sztymuje, że gdzieś zwęszyli kasy pełne lub upatrzyły tłuste szuje cło jakieś grubsze na bawełnę. Rżnij karabinem w bruk ulicy! Twoja jest krew, a ich jest nafta! I od stolicy do stolicy Zawołaj, broniąc swej krwawicy: "Bujać - to my, panowie szlachta!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 23.04.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Niestety Ciagle aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 24.04.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Mam tak samo. Juz dawno przestalem ogladac ten informacyjny badziew. Chyba nawet dostalem uczulenia na tvn24 - tania sensacja na amerykanska modle. A z muzyczki to chyba Piersi i virus_sld. To rzadzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.04.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Kurna, a ja od lutego 2008 nie posiadam TV. Wcale.Nawet stolik pod TV pogoniłem (pod akwarium poszedł). I czytając tego typu teksty bardzo cieszę się z tego faktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 25.04.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 ja już ze 3 lata bez telewizora... Chwalę sobie ten stan. W nowym domu będzie ale tylko do DVD. Nawet instalacja antenowa nie jest podciągnięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.04.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Kiedyś bardzo niedawno pan Grzegorz B. z TVN24 sam zaproponował i umówił się z nami na relację na żywo w ważnej dla nas sprawie.Dograne wozy transmisyjne, relacje na żywo, dobrani ludzie.Na dzień przed audycją zadzwonił, że "ze względów technicznych oraz innych nie mogą tego zrobić i przepraszają.Względy techniczne zrozumiałem. Ale na moje pytanie o te inne zaczął pokrętnie "wicie, rozumicie"Wiedzieć wiedziałem, a zrozumieć nie chciałem i od tego dnia gonię wszystkich.Przestraszył się presji, kazali mu nie rozdmuchiwać - no to nie rozdmuchał.Teraz mając wiedzę o takich jak on, a było ich niemalo, zadaję się tylko z tymi którzy nie chcieli zaszkodzić i się nie bali swoich przełożonych.Nie wierzę telewizji i gazetom typu "strasznie ciekawy news za wszelką cenę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 29.04.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Przykład jak różne media relacjonują ten sam fakt: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,6412839,Katastrofa_samolotu_w_Montanie__wsrod_ofiar_sa_dzieci.html http://www.dziennik.pl/swiat/article350932/Rodzina_aborcjonisty_zginela_na_cmentarzu.html Możemy niedługo zatęsknić za czasami intelektualnej wolności i różnorodności z czasów końca PRL. "Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji" Art. 54.1. Konstytucji Rzeczypospolitej Polskiej. Mają prawo bć nierzetelni ? - mają i mogą wsadzić sobie gdzieś Kodeks Etyki Dziennikarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts