majalu 03.04.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 oglądałam milion osiemset zdjęć i nic - POMOCY! Dachówkę mamy braasa w kolorze grafitowymhttp://www.monier.pl/katalog-braas/dachowki/baltycka-cisar.html i elementy klinkierowe klinkier przysucha kolor karmazynowa wyspahttp://images38.fotosik.pl/93/32247f507192b3bemed.jpg kolor chjcemy jakiś jasny - al;e chłodny, ciepły? NIe mam pojęcia:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 03.04.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 ja jak zwykle upieram sie przy złamanym białym (pierwszy z wzornika po białym), ale ja to chyba mam coś nie tak z tymi elewacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majalu 03.04.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Byłby najbezpieczniejsyz, zgoda - tylko boję się, że ciut za smutny/blady. Liczę po cichu na to, że ktoś wymysli coś pasującego żywszego i ciut ciemniejszego, bo nie ukrywam tylko ta złamana biel mi do łba przyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 03.04.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Najlepiej to przejechać się gdzieś na osiedle nowych domków i tam podpatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 03.04.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dałabym groszek ale przy takim klinkierze to jakiś blady róż lub łosoś, też mam taki dokładnie dach ale idę w stronę zieleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 04.04.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 A jaki macie kolor okien. Jeżeli ciemne-to jasny kremowy wyglądałby świetnie.Jeżeli jasne-daj bardziej zdecydowany kolor.Moim zdaniem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majalu 04.04.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 okna białe, brama biała, drzwi też, w planach oramowanie okien klinkierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tkanka7 04.04.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Mam również dachówke Braasa, grafitową i elewacje pomalowałam, zestawiając klasyczną biel ze srebrzystą szarością i .. grafitem. Wyszło super, nie chwaląc się zanadto Do Twoich płytek klinkierowych pasowałaby taka szarość jaką mam, tym bardziej jesli masz białe okna, drzwi. Szczerze powiedziawszy, będąc na Twoim miejscu, nie dawałabym do tych płytek tynku w podobnym odcieniu. Jak dla mnie, efekt byłby mdławy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 04.04.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 U mnie też Braas grafit, elewacja jasnoszara + tynk "kamyczkowy" a la granit strzegomski. Bardzo zadowolona z efektu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 07.04.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Tkanka 7 ,pani Koala-wklejcie zdjęcia swoich elewacji. Tez mam antracytowa dachówkę i myślę nad złamana bielą. Chciałabym jednak to zobaczyć w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.04.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Tu znajdziesz zdjęcia elewacji Forumowiczów: http://forum.muratordom.pl/elewacje-zdjecia,t63326.htm Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tkanka7 07.04.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Tkanka 7 ,pani Koala-wklejcie zdjęcia swoich elewacji. Tez mam antracytowa dachówkę i myślę nad złamana bielą. Chciałabym jednak to zobaczyć w realu Niestety nie mogę umieścić tu zdjęcia mojej elewacji, ponieważ nie opanowałam jeszcze tej sztuki a brakuje mi czasu by się jej nauczyć. strona, którą podsunęła Ci cieszynianka na pewno będzie przydatna. Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majalu 07.04.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 dzięki za odzew:) cieszynianka - przejrzałam wszystko już wcześniej, ale jednak dominują brązy - albo okna, albo dachówki - zawsze w tej elewacji można do brązu nawiązać, a u nas w planach same chłodne kolory wybraliśmy jasnośmietankowy - praktycznie złamana biel, ale w chłodniejszym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.04.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 A czy ten klinkier musi być w tym kolorze O wiele prościej byłoby dobrać kolor elewacji do innego koloru klinkieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts