Vondraczek 03.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam!Ma któś może na swoim dachu inne rozwiązanie połączenia gąsiorów niż ja. Niezbyt mi sie to podoba i szukam jakiś innych rozwiązań niestety nigdzie nie moge sie dopatrzeć na dachach podobnego połączenia.Zdjęcia poniżej.A może znajdzie sie jakiś dekaż, który oceni to - czy jest to dobrze? czy mają chłopaki poprawiać.Pozdrawiamhttp://picasaweb.google.pl/lh/photo/wQ0TlvGm1rC-8lpFYGatsw?feat=directlinkhttp://picasaweb.google.pl/lh/photo/KrZDokfSxHRfqdcIa4RQSg?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 04.04.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 też mam coś podobnego , tylko że trochę bardziej sie postarali z dopasowanie, z docięciem , a i dachówka czarna to i tak sie w oczy nie rzuca specjalnego łącznika nigdzie nie znalazłem , wiec to jedyne wyjście , ale trza było by lepiej dociąć , pierwszy gąsior powinien być ścięty pod skosem , potem zamaskować taśmą .jak znajdę zdjęcie to wkleję z mojego dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vondraczek 04.04.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Jak by sie udało znaleść bardzo bym był wdzięczny - udwodnił bym, że jednak da się lepiej zrobić! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 04.04.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Żadnego patentu na to nie ma, tylko jak pisze Kris, można to tak dociąć, że tylko niewielki pasek taśmy będzie potrzebny (dociąć i podszlifować gąsiora nachodzącego) poza tym , kto Wam każe takie durnowate dachy wyszukiwać ? oblepić gliną i będzie git w krajach gdzie pelno takich dachówek leży, wszyscy tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaltam 05.04.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Nic innego na razie nikt nie wymyślił. Po roku Ci przejdzie a poza tym wierz mi, że nikt na to nie patrzy poza Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts