p84 03.04.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam!Mam pytanie, chce zrobic mały remont w moim domku,m.in. mała podmurówka (podnieienie o jeden pustak wysokosci domu) oraz wymiana dachu, w miejscach z w których chce postawić piece kaflowe nie ma kominów i tutaj moje pytanie: czy zaakceptują mi projekt jeśli będę miał kominy dosc nietypowe, gdyż pomyślałem o pomurowaniu ich od połowy wysokosci poddasza, przedstawiłem to schematycznie na rysunku pod adresem: (powiększyć można zdjęcie)http://www.wrzuta.pl/obraz/x69GfRk0HA/ co myślicie o tym? czy jest to realne i zgodne z prawem budowalnym czy posunałem sie za daleko z fantazją?pozdrawiam[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziku27 16.04.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 chyba niezabardzo,na czym to postawisz,jak to bedziesz czyscil?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts