Chuck_S 03.04.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Hmm no właśnie. Pierwszy post wypadałoby się przedstawić. Byle nie zabrzmiało jak w kronice kryminalnej. Ja to Krzysiek moja lepsza połowa to Bernatka i nasza rozkoszna córcia Matylda. Od dłuższego czasu przeglądam forum muratora, gdyż no właśnie postanowiliśmy się z żonką budować i tu się zaczynają schody jak zresztą u wszystkich. Materiały na stan surowy otwarty już kupione choć jeszcze nie mamy projektu Zdecydowaliśmy się na indywidualny. Co będzie później to się zobaczy na razie warto się trochę dokształcić w różnych tematach. Co prawda jestem początkującym na forum ale mogę polecić siebie w tematach elektrycznych w miarę możliwości (czasowych). Pozdrawiam wszystkich serdecznie no i czas zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam i zyczę wielu miłych i bogatych w wiedzę i rozrywkę, chwil na forumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.04.2009 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 witaj, Krzysiu jedno trzeba Ci przyznać - zaczynasz dość oryginalnie Materiały na stan surowy otwarty już kupione choć jeszcze nie mamy projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chuck_S 04.04.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Po pierwsze dziekuje za miłe słowa a co do jedno trzeba Ci przyznać - zaczynasz dość oryginalnie to powiem tak, ze patrząc na te ciekawe czasy w ktorych przyjdzie sie nam budowac nie wiadomo do konca co sie będzie dzialo, a ja jako pragmatyk wolałem w pewnym sensie pozbyc sie troche gotowki na rzecz najbardziej strategicznych materiałow. Co do projektu moge powiedziec, ze zamysł co do wyglądu zewnetrznego oraz co do powierzchni jest to projekt Ciekawy Muratora C118b. Natomiast trochę nam nie pasuje układ wewnętrzny ale tym pewnie bedę sie chciał podzielić w innym dziale bo tu w sumie miałem się tylko przedstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts