Gość Anusiaa 13.11.2003 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Chciałabym ładnie i ciekawie pomalować ściany w przedpokoju jest to starsze budownictwo wiec pełno w przedpokoju rur i musi tak zostać . Może mi coś doradzicie i parkiet jasny mam na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ceka 14.11.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Jeśli przedpokój jest nie duży to proponowałam bym pastele. Np. beże, błękity , zielenie - a może jakąś ciekawą fakturę (np. przypominającą stare i niedomalowane ściany.. ) Ale wybór należy do Ciebie. PS Obojętnie co zadecydujesz to będzie trafny wybór - bo będzie twój!!! I będzie odzwierciedlał Ciebie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość MM 14.11.2003 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Ja właśnie "machnęłam" przedpokój szczytptą papryki. Dorzuciłam granulki, żeby ścieny były ciekawsze. Dla mnie bomba. Nie za ciemno nie za jasno. Z pastelami w przedpokoju byłabym ostrożna-zwłaszcza w miejscach narażonych na mocne zabrudzenia (przy drzwiach, miejscu na buty itp.).Pozdrawiam / MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 14.11.2003 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Ja bym zaczął od zasłonienia rur.U siebie zrobiłem szeroki gzyms z płyty gipsowej.Nie widać ani jednej rury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.11.2003 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Ja bym zaczął od zasłonienia rur.U siebie zrobiłem szeroki gzyms z płyty gipsowej.Nie widać ani jednej rury. ale to niezgodne z prawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 14.11.2003 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Można zasłonić rury gazowe ale czymś co łatwo zdemontować.Płytę gipsową w razie czego można rozbić młotkiem.Mam raz w roku kontrolę z gazowni i mówią,że może tak być.Ponadto mam rury spawane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts