Ulkaszpulka 04.04.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Mam wyżła niemieckiego, ,niestety mieszkam teraz w centrum miasta i nie mam gdzie z nim wychodzić. Zaopiekowała się nim moja mama, która nie chce słuchać żadnych uwag i doprowadziła do tego, że pies robi co chce i nawet zaczął powarkiwać, gdy coś mu isę nie podoba. Nie chcę go zmarnować do końca i żal mi, że ma ograniczoną przestrzeń. Powinnam go oddać? Już sama nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grażyna1966 05.04.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 A w czym przeszkadza centrum miasta? bys wzieła go do siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulkaszpulka 06.04.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Jak nie pobiega dostaje szału... W mieście nie mam gdzie go spuścić ze smyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grażyna1966 06.04.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Hm przecież na obrzeżach Wrocławia są piekne tereny.No ale cóż nie ingeruję w Twoją decyzję, jednak ja z takiego powodu psa bym nie oddała zawsze jest wyjście z takiej sytuacji .Pies na obrzeżach by pochasał a ty mialabyś piekny spacer bądź wycieczke :)przemysl to , pomysl co on będzie czuł i nie wiesz na jaką rodzinę trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Soranossa 06.04.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 nie masz sposobu na wymecznie psa?? , ba moje biegaja na smyczach bo nie koniecznie lubia inne psy.. ktre sie tu kreca nałogowo, a psy ma wyjechane jak psy pilka, stare zwizane spodnie., rzucamy , psy na flexi , sprint na 8 metrowej flexi , prawo lewo za patykiem zabawką i psy maja sie znakomicie. we wrocku macie naprawde fajne miejsca , czasem tam by6wam u znajomych , chciazby "wały" jak dobrze pamietam . kupa miesjca . Jesli nie mozesz w tygodniu psy poswiecac wiecej czasu na dworze mozesz to robić w domu , nauka posluszenstawa meczy psa wbrew pozorom . nawe w domu rzucanie czegos i aportowanie i mozna ogladac telewizje jesli pies robi co chce jak mowisz to prsta droga do pogryzienia i nie ze wzgledu na agrsje ale na rozpasanie , bo ile wolno tyle moge.... wiec jesli podniose war ktos sie cofnie wiec podnosze bo "MI" sie to nie podoba jak ktos mi cos zabiera. Umysl psa działa na zasadzie akcji i reakcji a takie rzeczy wylapuja szybciutko. PSA na szkolonko propponuje zapisac jak i siebie - przewodnika, i zaczeac z nim prace , bo oddanie go bedzie zwaleniem problemu rozpuszcz enia ps ana innych.. a INNI nie znaja psa jak Wy... powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulkaszpulka 06.04.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 To lepiej, żeby siedział sam w domu całymi dniami niż oddać go komuś kto ma czas i przestrzeń? No nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts