EWBUD 30.03.2015 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Gdzie można znaleźć farby STO, popatrzeć, dotknąć, powąchać i ponegocjować cenę? Znajdź w STO przedstawiciela na Twój region i dzwoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 30.03.2015 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Również z ręką na sercu polecam STO - mam 3 małych dzieci, 2 psy i kota - po dwóch latach od malowania wyglądają nadal jak nowe. Ale to nie znaczy, że się nie brudzą - może mniej trochę od "zwykłych", ale przede wszystkim bez problemu można je umyć, co nie raz czyniłam. Brud schodzi tak łatwo jak z olejnej farby;) Mam i kolor bardzo jasny i bardzo ciemny antracyt - z obu zmywa się łatwo i nie widać śladów mycia, z czym zmagałam się przy innych farbach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 11.04.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Dzięki, już znalazłam przedstawiciela Zależy mi najbardziej na tej farbie do kuchni, łazienek i na lica schodów, bo chcę mieć białe i zmywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts