karkaa 04.04.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Mam stodołe do adaptacji,jednak nie za bardzo wiem jak ją zrobic w miare tanim kosztem zeby moc tam zamieszkac.Napewno trzeba zrzucic sufit bo wisi,krokwie są zdrowe na strychu,ale jest ciezka dachowka,jednak poki co nie chcę jej ruszac tylko czy mogę ocieplic strych? Czy raczej nie jezeli będę kłasci blache...kiedys? Wrzucę pare zdjęc wkrotce.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 04.04.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Wiem co zrobić. Udać się do architekta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.04.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 http://www.muratordom.pl/budowa-i-remont/wybor-dzialki-i-projektu/stodola-na-dom,6319_3342.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 05.04.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 najpierw architekt i i nwentaryzacja i projekt indywidualny i pozwolenie na przebudowę bo inaczej jak to nasze prawo budowlane stanowi: samowola budowlana i kłopoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karkaa 05.04.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 No tak,to juz sie robi,projekt jest gotowy tylko zostalo pozwolenie na bud.troche to potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts