Jarek_P 04.04.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 planuje ogrzewanie podłogowe, wiem że na chudziaka trzeba położyć pape, pytanie jak?z zakładkami na ściane z każdej strony?ja to ma wogóle wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lasek 07.06.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 planuje ogrzewanie podłogowe, wiem że na chudziaka trzeba położyć pape, pytanie jak? z zakładkami na ściane z każdej strony? ja to ma wogóle wyglądać? Podciągam, bo chętnie posłuchałbym rad, gdyż zamierzam sam to robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mattdl 07.06.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 a kto Ci powiedział, że koniecznie papę pod podłogówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lasek 07.06.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 a kto Ci powiedział, że koniecznie papę pod podłogówkę W moim przypadku ma to być hydroizolacja podłogi na gruncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mattdl 07.06.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Ja tam bym nie ryzykował z papą i podłogówką, któś tam się kiedyś skarżył na forum, że mu papą w domu śmierdzi jak odpala podłogówkę zaś inny mówi, że nic mu nie śmierdzi. Jednak jesli koniecznie chcesz papę to ja dałbym na to jeszcze folię. U siebie tam gdzie mam podłogówkę kładę tylko grubą folię budowlaną.A co do sposobu układania to poszukaj było juz trochę o tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.Bud 07.06.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 zgrzewasz z istniejaca izolacja pozioma pod scianami, a folie wywijasz.wazna ciaglosc izolacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts