Pito 04.04.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Witam. Mam do sprzedania 100 stempli. 75 sztuk o długości 2,8 m, 25 sztuk o dł. 3 m i mam jeszcze ok 20 dł 3,5 m. Ilości orientacyjne, nie liczyłem co do sztuki. Chce sobie zostawić 20 stempli na jakieś ławki i długość jest mi obojętna, więc mozna wybrać 100 spośród wymienionych tu długości. Stemple są zdrowe, kupowane jako nowe w październiku w zeszłym roku, całą zimę przeleżały w garażu, nic się na nie nie lało, są jak nówki, mają powyciągane gwoździe. Nic tylko brać i ustawiać. Niestety nie mam transportu, gość przywiózł mi je Lublinem, więc zawsze można gdzieś popytać i coś załatwić. Oczywiście pomogę załadować. Cena jaka mnie interesuje to 4 zł za sztukę. JUŻ NIEAKTUALNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pito 06.04.2009 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 W górę. Oczywiście cena jest do lekkiej negocjacji, rozważę każdą propozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pito 07.04.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Nastąpiła pomyłka, nie mam stempli 3,5 m, a dałbym sobie rękę uciąć, że takie kupowałem, jednak są one 3 metrowe. Reasumując mam ok 75 o długości 2,8 m i ok. 25 o dł 3 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts