mustang22 04.04.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 junkers nie chce grzać mi wody palnik się pali.jedyni przy malym przepływie wody mogę z niego wyciagnac troche cieplej wody.próbowalem czyścić nagrzewnice, mialem ciepłą wode przez tydzień ale to chyba nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 04.04.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 może zaprosić na wizytę /niestety odpłatną/ kogoś kto się na tym zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 06.04.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 junkers nie chce grzać mi wody palnik się pali.jedyni przy malym przepływie wody mogę z niego wyciagnac troche cieplej wody.próbowalem czyścić nagrzewnice, mialem ciepłą wode przez tydzień ale to chyba nie to Może przeanalizujmy dane. Nie masz ciepłej wody-czyścisz nagrzewnicę (wężownicę?)-masz ciepłą wodę przez 1 tydzień. Skąd wniosek, że to chyba nie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
campera 16.04.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Witam!Witam!W sierpniu kupiłam mieszkanie z gazowym podgrzewaczem wody tzw. junkersem. I wszystko było by dobrze, gdyby nie te problemy co się dzieją teraz. otóż od pewnego czasu zaczal po prostu WARIOWAC. Raz gorąca woda a raz lodowata, a świeczka cały czas się pali. Nie rozumiem co się dzieje. A jeszcze miesiąc temu kontrolowałam stan junkersa. Czy mieliscie podobne problemy? Moze czas juz wymienić Junkers na nowy? Proszę o POMOC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 16.04.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Rizebrać i wyczyścić "grzybek" , ale na zmianę twgo junkersa chyba przyszedł już czas Ile to ma lat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts