Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dlaczego NIE gres polerowany i co zamiast niego na podłogę?

josephine

Recommended Posts

Dzięki za odzew .

Słyszałam wiele legend dot. poleru między innymi, że nie powinno się chodzić bosą stopą bo ślady jak diabli , że trzeba wycierać do sucha po myciu bo zostaja maziaje , że po każdym " użyciu " kuchni trzeba odrazu sprzątać podłogę , że przyjmuje plamy po rozlanych płynach .

Zastanawiam się ile w tym jest prawdy i ile prawdy jest w pochwałach bo może ktoś wychwala żeby innym nie było lżej niż jemu ...? (żart)

Ciężko się zdecydować , u mnie ma być ok 70 metrów a być niewolnikiem własnej podłogi i to za spore pieniądze to mi się nie uśmiecha ...

• Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

już się co prawda wypowiadałam ....

- boso uwielbiam chodzić - śladów brak

- mam ogrzewanie podłogowe to tym bardziej powinnam mieć smugi po umyciu - smug brak

- mam zwierzaka, który roznosi czasami swoje jedzenie - plam brak

interesu aby wychwalać - nie mam żadnego , cieszę się że postawiłam na swoim i mam teraz piękną nie sprawiającą dla mnie kłopotów podłogę ... nie oczekuje od niej że będzie się sama sprzątać więc jest ok ;) , a sama nie jestem też desperatką latającą wciąż na szmacie hahah a i tak każdy kto przyjdzie to zachwyca się gresem i że tak czysto .. a tylko ja wiem jak spojrzeć aby wiedzieć gdzie jest brudny gres hahah