Lasek 05.04.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Szukam opinii użytkowników grzejników dwupłytowych, stalowych Diamond. Czy może lepiej zdecydować się na CosmoNova, też stalowe dwupłytowe - takie oferuje drugi instalator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 05.04.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Diamond to najniższa półka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lasek 05.04.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Diamond to najniższa półka. Czy jak np. w Realu Tanie i Pewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 05.04.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 W Diamondach podobno sie gwinty lubia ukrecać,ale z drugiej strony wydaje mi sie ze Diamond jest jednak lepszy od np. Idmaru (Castorama).Kolega ma Diamondy juz 3 sezon i bez wiekszych problemów,nie rdzewiejai dobrze grzeją.Mnie jakos hydraulicy odwiedli od nich i zakupiłem Delonghi,czy dobry wybor czas pokaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 05.04.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Idmar i Diamond to podobna półka cenowo-jakściowa: "Kup, ale potem nie mniej do nikogo pretensji". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 06.04.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Brat ma Diamondy dolozasilane - grzeje już 2 sezon i ani nie spotkała go z tego powodu żadna apokalipsa, nie przestały znosić jajek, dzieci nie chorują itd. itd . No i pięknie trzymają kolor - w przeciwieństwie do jednego grzejnika Purmo, który instalował w tym samym czasie co Diamondy. U siebie też montuję Diamondy - w zeszłym tygodniu zamówiłem je wraz z piecem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ochus 06.04.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Posiadam kilka sztuk Cosmonovy V22.Bardzo fajne grzejniki lecz jedne z droższych na rynku.Mają dobre głowice termostatyczne pod kątem kryzowania - ręką bez klucza.Ostatnio dokupiłem firmy Eurotherm V22 i specjalnie różnicy nie nie zauważyłem a tańsze o połowę.Zobaczymy za parę lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 06.04.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ja mam u siebie zamontowane Diamondy, generalnie z polecenia hydraulików co montowali mi instalacje wod-kan-co. Póki co wiszą sobie, były raz napełniane wodą i grzały jeden dzień przy uruchamianiu kotła, powiem coś więcej po sezonie grzewczym. Inne grzejniki, które nie zabijają cenami i były polecane przez hydraulika, to były Webermany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jz 07.04.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Czy może ktoś napisać jaki rodzaj gwintu lub jakie głowice termostatyczne montuje się w Diamondach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.04.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Czy może ktoś napisać jaki rodzaj gwintu lub jakie głowice termostatyczne montuje się w Diamondach? Tam jest zawór (prawie jak) Heimeier i pasuje głowica np Danfoss Everis nr .....4250 - ogólnie patrz głowice na wkładkę Heimeiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickey30 27.07.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Instalator dostarczył mi już na budowę 3 x Diamond Zamiast 3xPurmo(umowa) - i co Wy na to???????? Duża różnica w cenie i jakości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł 33 14.09.2016 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 witam,mam takie pytanie czy grzejniki diamond ,v 22 można podłączyć także bocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł 33 14.09.2016 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 witam,mam takie pytanie czy grzejniki diamond v22 moge podłączyć bocznie , pytam, bo mam je do kupienia w fajnej cenie, a instalator powiedział że tylko boczne zasilanie może być które się sprawdzi, instalacja zwykła w domu na wsi, węgiel kamienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts