Lennon10 13.11.2003 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Najlepiej debowy .Śląsk-Sosnowiec[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 08.10.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 A ja szukam we Wrocławiu lub okolicach Długołęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eur1mtk 11.10.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Mój szwagier jest producentem brykietu do ogrzewania domów. Można go używać zarówno do kominków jak i do piecy. Brykiet jest w kształcie KOSTKI. Jedna kostka waży ok. 0,83 kg. Brykiet jest liściasty przeważnie z domieszką innego rodzaju drzewa. Przy spalaniu dajeniesamowite ciepło i -praktycznie brak popiołu. Czterema kostkami nagrzewa się bojler wody ok. 100 litrów. Jak ktoś będzie zainteresowany, podam namiar na szwagra. POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 15.10.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Ja jestem zainteresowany. Skąd jest szwagier. Bo transport trochę kosztuje.I po ile ten brykiet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts