josephine 05.04.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Szukałam wczoraj paneli min. w Komforcie i zamiast paneli, z których jakoś nic dla siebie nie mogę wybrać, wpadły mi w oko wykładziny - większość może być układana na podłogówce. Wprawdzie zarzekałam się, że nie chcę w domu żadnych dywanów, ale może jednak w sypialniach nie byłby to głupi pomysł, byłoby przytulniej, mięciutko... Tylko czy podłogówka da radę ogrzać całe poddasze otulone wykładziną. Ma ktoś tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 06.04.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 ma od 4 sezonów, nie ma żadnych problemów, spokojnie ogrzeje, wykładzina dywanowa nie stanowi większej bariery dla podłogówki, fakt, że wybieraliśmy te cieńsze, i gładkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts