piotr-bud5 05.04.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Pracowałem w niemczech wystawiłem fakturę gosc mj nie zapłacił. Kto wie jak sciągnąc od tej firmy należność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samarytanin48 07.04.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Pracowałem w niemczech wystawiłem fakturę gosc mj nie zapłacił. Kto wie jak sciągnąc od tej firmy należność Nie wiem czy Ci kolego choć troszkę pomogę ale ostatnio byłem w sądzie po zaświadczenie o niekaralności i widziałem tam plakaty któe informowały jak ściągać należności na podstawie europejskiego wyroku komorniczego czy jakoś tak. wiem że jest to możliwe do zrobienia w polsce a potem z polskim wyrokiem udajesz się do dłużnika z komornikiem i sprawa załatwiona - to tak w dużym skrócie i bez szczegułów. Moja rada, wybierz się do najbliższego sądu okręgowego, powinni Ci tam doradzić od czego zacząc. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr-bud5 07.04.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Dzięki uprzejme za wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts