Hajek23 05.04.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Witam mam wielki problem ! A mianowicie mam juz wylane fundamety i podciagniete do tzw.. stanu zerowego bloczkami I na jednej ze scian znajduje sie "wypust"-( zalamanie sciany , z oknami ) ktory jest zle zrobiony , jest o 120 cm przesuniety w prawo gdzie znajduje sie salon!!! Czy mozna jeszcze to poprawic?????? Czy mozna naruszac wylany juz fundamet?? A jesli tak to w jaki sposob??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hajek23 06.04.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Sam odpowiem na to pytanie poniewz brakuje na tym forum fachowcow ( chyba) Mozna i wlasnie mi to poprawiaja , wylewaja na nowo ten wypust we wlasciwym miejscu i na gure ma byc zrobiony dla wzmocnienia wieniec , i to wszystko . Dom byduje z suporeksu a w planie jest z ciezszego materiaku i pod ten material jest zrobiony szerszy fundamet wiec nie bedzie problemu. Jak by ktos mial podobny problem to ma odp. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 06.04.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Sam odpowiem na to pytanie poniewz brakuje na tym forum fachowcow ( chyba) Mozna i wlasnie mi to poprawiaja , wylewaja na nowo ten wypust we wlasciwym miejscu i na gure ma byc zrobiony dla wzmocnienia wieniec , i to wszystko . Dom byduje z suporeksu a w planie jest z ciezszego materiaku i pod ten material jest zrobiony szerszy fundamet wiec nie bedzie problemu. Jak by ktos mial podobny problem to ma odp. pozdro Wszyscy fachowcy na tym forum nie robią niczego innego ,jak pełni napięcia czekają na Twoje następne pytanie rzucone w środku nocy ,aby na nie odpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 06.04.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 W nocy sie o to zapytałeś, a rano już poprawiali Szybka decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 06.04.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 gdzież tam... już w nocy zaczęli już poprawiać - toż to "solidna firma" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hajek23 06.04.2009 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 A na co mialem czekac ?? Z pomoca przyszedł (rano ) kierownik budowy i wujasnil co i jak . A wy po fakcie tylko wysmiewac sie umiecie. A tym bardziej "PIERPUTEK" - czy jak mu tam . A wczesniej odezwac sie nie potrafil na temat, ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 06.04.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Pomyliłeś forum z całodobowym telefonem alarmowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts