DiW 06.04.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 dostałam następującą cene za wymurowanie słupków i podmurówki z klinkieru 100 zł/m2... co sądzicie o tej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 07.04.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Tzn jak to jest liczone? Cala powierzchnia z 4 bokow slupka + gora oraz po dwa boki murka + gora? Czy tylko sam rzut. Ale z boku, czy z gory? Czy moze jest to za mb, bo wtedy cena bylaby bardzo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DiW 07.04.2009 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 no własnie.... brak precyzji w wypowiedzi Pana fachowca a ja sie nie dopytałam bo to taka wstepna rozmowa była....jakoś tak szybko policzył ze starndardowy słupek to jakies 200 zł........ chyba musze sie z nim umówić jeszcze raz a moze znasz kogoś kto robi takie ogrodzenia?...bo widze, że z bardzo niedalekiej okolicy jesteś pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 09.04.2009 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Ja teraz płaciłem za słupek - 200 PLN, za murek pomiędzy słupkami - 200 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 09.04.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 ... a moze znasz kogoś kto robi takie ogrodzenia?...bo widze, że z bardzo niedalekiej okolicy jesteś pozdrawiam, Sam teraz szukam. Czekalem przed zima na fachowca, ale ciagle mial jakies opoznienia, az przyszly mrozy. Teraz szukam od nowa. Interesuja mnie tylko tacy co biora ponizej 3zl za cegle (ten na ktorego czekalem bral 2zl). Drozszych od 3zl moge miec od reki. Rozmawialem w zeszlym roku tez z takim ktory zgodzil sie na 3zl, ale zazyczyl sobie 1500zl za fundament 20mb, czyli wykopanie rowu i wlanie betonu towarowego. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek1719504352 10.04.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 ja biore1.6 zł od cegły z fugowaniem fugwnikiem.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts