adrianek9999 06.04.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Gres porcelanowy o powierzchni satynowej-czy rzeczywiście jest ciepły w dotyku. Bardzo proszę o opinie czy tak jest. Mam problem z kuchnią. Jest tam podłogówka ale co będzie w lato jak się nie grzeje. Wtedy taka podłoga jest chłodna w dotyku a nie chcę rozkładać dywaników. Wyczaiłem na necie że taki gres porcelanowy nie jest chłodny w dotyku, więc prosiłbym Was o opinie czy tak jest naprawdę. Może ktoś go ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 06.04.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Jest bardzo miły i ciepły . Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianek9999 06.04.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 No wreszcie Hej! Czyli warto. A możesz zdradzić jakiej marki i nazwę też byś podał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.04.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Mam polerowany i satynowany - nie zauważyłam różnic w temperaturze Raczej jest jak każde inne płytki podłogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts