Qura 06.04.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Jaki dobrać kolor drzwi? Mieszkanie więc pomieszczenia nie za duże, na podłodze typowa klepka dębowa (żółtawa), ściany utrzymane w tonacji jasnej, najprawdopodobniej będą biało zielone. Początkowo drzwi miały być orzechowe ewentualnie, chociaż się nam to nie podobało w kolorze dębu, potem klonowe, a ostatecznie stanęło na drzwiach białych (bez widocznych słojów). Ma ktoś jakieś uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 06.04.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 myślę że ok. Ja bym wzięła białe lub jasne drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwona 06.04.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ja też myślę, że białe drzwi będą pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts