alladyn71 07.04.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Witam, Czy ktos z panstwa moze mi polecic farbe do drewna tzw. bialy transparent? Szukalam w internecie, ale nic konkretnego nie moge znalesc. Kupilam lozeczko drewniane (sosna) w kolorze bialy transparent i chcialabym pomalowac w ten sam zposob szafke z surowego drewna (sosna), tylko nie wiem jakiej farby uzyc, aby uzyskac ten sam efekt Moga panstwo polecic mi firme ktora sprzedaje takie farby....badz podpowiedziec jak pomalowac w ten sposob samemu szafke? Z gory dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 07.04.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 My kupowalismy we Fluggerze takze biala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzyba 08.04.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Wydaje mi się, że warto poszukać lakierobejcy w białym kolorze. Tylko nie wiem czy dla dzieciaka takie sąsiedztwo będzie odpowiednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 11.01.2020 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Podpinam się pod temat. Będę potrzebował farby akrylowej białej,transparentnej, matowej,do pokrycia deski boazeryjnej na suficie, tak by sufit był biały a słoje drewna widoczne.Kilka lat temu i kogoś tak robiłem ale nie mogę sobie przypomnieć co za farba to była a kontaktu z inwestorami nie mam.Jak ktoś ma coś sprawdzonego, to poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts