robi77 07.04.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Mam taką komórkę na narzędzia i inne ogrodnicze.Chciałem ja przesunąć 20 metrów dalej, wykonana jest podstawa z starej szyny, boki sa z płyt obłożone kątownikami....ogólnie bardzo ciężka. Jak najlepiej ją prze targać ? brać dźwig czy na rolkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 07.04.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Mam taką komórkę na narzędzia i inne ogrodnicze. Chciałem ja przesunąć 20 metrów dalej, wykonana jest podstawa z starej szyny, boki sa z płyt obłożone kątownikami....ogólnie bardzo ciężka. Jak najlepiej ją prze targać ? brać dźwig czy na rolkach ? Z tego opisu ciężko coś doradzić. ja bym rozebrał i złożył w nowym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robi77 07.04.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 no właśnie tego chce uniknąć...roboty z rozkładaniem i składaniem.... Ale coś czuje ze chyba się nie obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 07.04.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 zapodaj jakieś fotki będzie łatwiej doradzić masz jakieś prężnie działające gospodarstwo rolne w pobliżu - pgr czy coś może mają coś takiego na stanie http://www.korbanek.pl/upload/articles/oferta/class/scorpion/sc.jpg pogadasz z kierownikiem - dobra flacha i masz przestawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 07.04.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 no właśnie tego chce uniknąć...roboty z rozkładaniem i składaniem.... Ale coś czuje ze chyba się nie obejdzie. Jak byś zapodał jakieś zdjęcia byłoby łatwiej. Jak konstrukcja licha to może się okazać, że w trakcie przestawiania się rozleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robi77 08.04.2009 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 A powiedzcie mi jak bym się zdecydował na wywalenie takiego grzmota. Każda firma komunalna świadczy takie usługi ?Jakie sa ceny wywiezienia ...od kontenera się liczy czy to jakaś indywidualna kwestia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts