dziubek25077 07.04.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Mam pytanko, chyba do doświadczonych murarzy Odnosnie właściwości zapraw marki 30 a marki 50. Jakie są różnice, i czym się kierować przy doborze, oczywiście wiem wiem że projektem, ale chodzi mi o fachową porade, bo nie każdy projekt dopracowany tak jak powinien. No i jakby ktoś mógł przybliżyć proporcje poszczególnych marek byłbym wdzięczny. Z góry dziękuje, Pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 07.04.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 a wpisz sobie w googlachalbo http://www.mury.pl i menu po prawejalbo cokolwiek,ale zanim zadasz takie pytanie pomyśl jak znaleźć samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 07.04.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 M30 ??? M50??? takiej marki /tyle że B nie M przed liczbą/ to jest beton na schrony/mosty a nie zaprawa do budowy domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 07.04.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 stare oznaczenieczyli m.30 m.50co oznacza M3 M5 itpo ile mnie pamięc nie myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 07.04.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 ale dzisiaj nie jesteśmy w starych czasach tylko nowych megapaskal rulez /ładnie mi wyszło po nowoczesnemu?/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts