Crayo 07.04.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Witam, Może na początek naświetlę sprawę - moja działka graniczy z działką, na której znajdują się budynki gospodarcze usytuowane około 0,5 metra od mojej granicy. Ściana tego budynku nie jest otynkowana i okropnie szpeci krajobraz. Czy mogę zmusić sąsiada żeby otynkował tą ścianę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 07.04.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Wybacz, że odpowiadam humorystycznie. A można zmusić sąsiadkę, aby nie umalowana i z papilotami, nie wyglądała przez okno, bo szpeci elewację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crayo 07.04.2009 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Może i nie... ale jak masz betonową ścianę od 20 cm do 50 cm przy granicy to nie jest to szczyt elegancji, na który muszę codziennie spoglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tridmax 07.04.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 lepiej siedx cicho, bo jak twój sąsiad trzaśnie ścianę na zaj..czerwień- to dopiero będziesz sie musiał meczyć patrząc na nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tridmax 07.04.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 szkoda ze sciana nie ejst po granicy - gdyby była puściłbys na nią jakiąś winorośl i byłoby cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crayo 07.04.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 tak właśnie zamierzam zrobić - sąsiad nie ma dostępu do "tyłu" swojej działki... nie ma też płotu na granicy więc na pewno puszczę winorośl albo inne pnące ziele i dodatkowo obsadzę granice drzewami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts