Newfie 07.04.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Był już wątek o matach trzcinowych i częściowo wiklinowych, mnie zaś interesują maty z wrzosów - jak jest z ich trwałością? Podobają mi się bardziej niż wiklinowe, a znalazłam na allegro niewiele droższe... Sprawa jest pilna, proszę o podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 07.04.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Trwałe. Spokojnie 5-8 lat bez widocznego uszczerbku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 07.04.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Bardzo wielkie dzięki Właśnie chodziło mi o czas, zanim rośliny podrosną, bo sąsiadów mam blisko z trzech stron Pozdrawiam serdecznie![/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitajas1 12.04.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 ooo super! Czyli lepiej zaopatrzyc sie w maty z wrzosów skoro tak długo wytrzymają i nie sa tak ażurowe jak wilkiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 14.04.2009 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Wrzos jest super, właśnie jestem w połowie montowania całego płotu, wygląda naprawdę fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.04.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Wrzos jest super, właśnie jestem w połowie montowania całego płotu, wygląda naprawdę fajnie Hej... No to pokaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 19.04.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Nie widziałam takich mat wrzosowych. Właśnie - jak będziesz mogła, to wstaw proszę zdjęcie.A czy sa drogie ? I jakie duże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitajas1 16.12.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 w ostateczności kupiliśmy maty wiklinowe, jakoś te wrzosowe mnie odrażały ... wygladały jak jakieś poplątane, brudne włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts