Bożena030100 07.04.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Witam, czy ktos moze mi polecic projektanta sieci/przylacza gazowego z Warszawy. Juz nie mam sily. Drugi projektant z ktorym nawiazalam kontakt nie odbiera telefonu. Jak tak dalej pojdzie to nie bede miala gazu Bardzo prosze o pomoc Bozena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr-XXX 21.04.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Namiary wysłałem na privPolecam człowieka który robił projekt u mnie a nie ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKISHA 27.04.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Namiary poszły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 03.05.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Kompleksowo Nasiłowski - http://www.stdnasilowski.pl/ Dla mnie robili przyłacza i gaz - podobno robią też projekty P O L E C A M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pauliszka 30.06.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 czy ja również mogę prosić o namiary?musze skrócic istniejace przyłącze i zaprojektować nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts