michalp 07.04.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Witam, Poszukuję firm, które robią profile okien takie kanciaste, czy też - tradycyjne. Dzwoniłem ostatnio do paru i sporo już z tych profili zrezygnowało na rzecz takich bardziej okrągłych, np. Oknoplast (robi tylko ten starszy profil w kolorze białym obecnie) czy Drutex. A ja potrzebuję domówić właśnie okna, a w zasadzie - drzwi balkonowe w łuku - w tym profilu o bardziej ostrych krawędziach. Może ktoś wie, które firmy mają to w swojej ofercie. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.04.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 no to masz chyba kłopot i to duży wraz z pojawieniem sie profili 4 komorowych niejako standardem estetycznym pojawiły sie zaokrąglenia - no i tak naprawdę nie kojarzę żadnego profila 5 czy więcej komorowego by był tak kanciasty jak dawne trzykomorowkiHmmm.... pozostanie chyba tylko aluminium jako kanciaste ale dla odmiany będzie to "zimne" rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 08.04.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Hm chodziłem ostatnio po wielu firmach i w większości mieli o ofercie ta płaskie paskudy ale czy w kolorach tego nie wiem. Moja mam miesiąc temu chyba kupowała 3 komorowe ale białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 08.04.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Witam, Poszukuję firm, które robią profile okien takie kanciaste, czy też - tradycyjne. Dzwoniłem ostatnio do paru i sporo już z tych profili zrezygnowało na rzecz takich bardziej okrągłych, np. Oknoplast (robi tylko ten starszy profil w kolorze białym obecnie) czy Drutex. A ja potrzebuję domówić właśnie okna, a w zasadzie - drzwi balkonowe w łuku - w tym profilu o bardziej ostrych krawędziach. Może ktoś wie, które firmy mają to w swojej ofercie. Michał może coś takiego Cię zainteresuje http://forum.muratordom.pl/klamka-pochwyt-do-drzwi-zewn-help,t156741.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkady1978 08.04.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Oknoplast Kraków ma profil, który nazywa sie "Koncept" (kanciasty ) w kolorze złoty dab, w kolorze jednostronnym lub dwustronnym, . Można sprawdzić http://www.oknoplast.com.pl/pl/20:Profil_Koncept Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts