Xpiter 07.04.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Potrzebuje pilnej porady bo dekarze mówia że potrzebują szybko nowych rynien. Które metalowe rynny polecilibyście? Mój dach będzie to czarna dachówka ceramiczna(glazurowana) i zastanawiam się nad roducentem. Podobno rynny Lindab tracą kolor. A jak z Marleyeym? Może jacyś inni dobrzy producenci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 07.04.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 mam Galeco, nie narzekam, kolor grafit (mój odcień to bardziej szary niż czarny), porządne, głębokie rynny, ze szwedzkiej blachy SSAB, wzmocniona powłoka, i happy jestem że nie dałem się namówić na pcv, mój i szwagra dach w takim samym kolorze, on ma pcv (nie pamiętam producenta) i gdy tylko słońce wyjrzy lub się schowa słychać trzaski plastiku, u mnie cisza jak makiem zasiał a słoneczko już kilka dni ostro przygrzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 07.04.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Raiko, Rukki, Siba , Wijo, Galeco, Lindab, Icopal, Plastmo, Pruszyński... do wyboru do koloru, wszystkie są porównywalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts