mea 07.04.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Witam ... szukalam ale nie znalazlam watka o tym projekcie wiec postanowilam zrobic nowy ciagle szukajac projektu "doskonalego" w ostatnim muratorze natknelismy sie na ten projekt http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=1266&IdKolekcji=&powierzchnia_od=&powierzchnia_do=&kondygnacja=&nazwa=&symbol=M31b&x=0&y=0&nr=0 zastanawiam sie nad kilkoma przerobkami zeby domek "przypasowac" do dzialki i chcialam zasiegnac w tej kwestii opinni forumowiczow 1. z uwagi na wejscie od poludnia chcialam kuchnie przeniesc na przeciwlegly naroznik "salonu" i jadalnie na polnocna ściane zeby wykorzystac cieplo poludniowej dla salonu /pytanie jak tu rozwiazac kwestie komina zeby zachowac uklad pokoi na poddaszu/ 2. wyjscie do ogrodu /na taras/ na bocznej scianie z drzwiami pomiedzy czescia kuchenna a dzienną 3. balkon nad tarasem zrobilabym wiekszy zeby troche zadaszyc taras ... nie wiem co z tego wyjdzie ale moze to byc dobry pomysl ... uklad poddasza jest idealny!!! apartament z lazienka to wiekie marzenie meza dla mnie maly pokoik na "pracownie" i dwa dla przyszlego potomstwa pokoje na dole z przejsciowa garderoba rezerwuje sobie tesciowa ... niech ma swoje terytorium ciekawa jestem czy ktos jeszcze przymierzal sie do tego projektu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.04.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 no tak malo popularny temat ... nikt tego domu nie byduje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12m65 20.11.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Witam ! Ja też będę budowała ten domek . Będę wdzięczna za wskazówki. Podoba mi się pomysł z większym balkonem nad tarasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d.strzalka 22.06.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 My będziemy także budowali ten dom.Bardzo nam się podoba, bo jego układ wewnętrzny jest bardzo dobrze przemyślany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawo25 23.06.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 brzydki ten domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts