Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt M31b NASZ DOM wariant 2

Recommended Posts

Witam ... szukalam ale nie znalazlam watka o tym projekcie wiec postanowilam zrobic nowy :)

ciagle szukajac projektu "doskonalego" w ostatnim muratorze natknelismy sie na ten projekt

http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=1266&IdKolekcji=&powierzchnia_od=&powierzchnia_do=&kondygnacja=&nazwa=&symbol=M31b&x=0&y=0&nr=0

zastanawiam sie nad kilkoma przerobkami zeby domek "przypasowac" do dzialki i chcialam zasiegnac w tej kwestii opinni forumowiczow

1. z uwagi na wejscie od poludnia chcialam kuchnie przeniesc na przeciwlegly naroznik "salonu" i jadalnie na polnocna ściane zeby wykorzystac cieplo poludniowej dla salonu /pytanie jak tu rozwiazac kwestie komina zeby zachowac uklad pokoi na poddaszu/

2. wyjscie do ogrodu /na taras/ na bocznej scianie z drzwiami pomiedzy czescia kuchenna a dzienną

3. balkon nad tarasem zrobilabym wiekszy zeby troche zadaszyc taras ... nie wiem co z tego wyjdzie ale moze to byc dobry pomysl ...

uklad poddasza jest idealny!!! apartament z lazienka to wiekie marzenie meza :) dla mnie maly pokoik na "pracownie" i dwa dla przyszlego potomstwa :)

pokoje na dole z przejsciowa garderoba rezerwuje sobie tesciowa ... niech ma swoje terytorium :)

ciekawa jestem czy ktos jeszcze przymierzal sie do tego projektu ??

• 3 weeks później...
  • 6 months później...
  • 7 months później...