JACUŚ1719504074 07.04.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Witam Czy miał ktoś z forumowiczow stycznoś z produktami firmy Inter Grąd ? Co mozna o tych produktach powiedziec ? Chodzi mi o styropian, kleje, tynk. http://www.intergrad.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadziejS 08.04.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ja tym robiłem bo było chyba wtedy najtańsze. Kleiłem styro i zaciągałem siatkę InterGrądem. Nie mam jeszcze tynku, ale mam grunt (już nie IG).Moje uwagi są takie, że jak na cenę to jest OK, ale inne firmy mają wg mnie lepsze te kleje. Zwłaszcza chodzi mi o klej do zaciągania siatki. IG ma jakby grubsza granulację piasku i tak bardziej licho wygląda niż np Skała czy Weber. Ale to takie drobne niuanse. Rok stoi i się nie sypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 08.04.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 A czy styropian miales takze tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadziejS 08.04.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 nie, tylko kleje, jak już mówiłem na tym gruntteż inny (Kreisel) i tynk pewnie też będzie inny Myślę o silikonowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 08.04.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Wykonawca zaproponowal mi ze wykona mi docieplenie budynku materialami Inter Grąd: styropian 15, klej, siatka, klej bez tynku za kwote 58zl. Cena wydaje mi sie dobra ale nie wiem co z jakoscia tych materialow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts