mija74 07.04.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Witam! Z mojego kosztorysu wynika, że niestety chyba mi nie wystarczy na wykończenie kominka przed przeprowadzką Przy dobrych wiatrach może kupimy sam wkład a obudowa bedzie zrobiona w przyszłości. No i mam problem - co z wykończeniem posadzki? W salonie na całej powierzchni będzie gres - płytki drewnopodobne. Czy w miejscu posadowienia kominka nie płytkowac? Czy zrobic całośc i postawić później kominek na gresie? (chyba zbyt duży ciężar, może popękać?). Jesli zostawię miejsce bez płytek to jaką mniej więcej powierzchnię i czy później po doklejeniu gresu (po zrobieniu obudowy) nie będzie widać różnicy? Proszę o odzew osoby które były w podobnej sytuacji - jak to rozwiązaliście u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.04.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Zostaw miejsce na kominek i trochę płytek gresowych. Po zbudowaniu kominka wykończysz podłogę w jego poblizu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 08.04.2009 02:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 U mnie stoi na panelach podlogowych (fakt, ze kominek z tych lzejszych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 08.04.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 U mnie nie starczy nawet na wkład. Więc kafelkuję dookoła a zostawiam gołą posadzkę tam, gdzie później będzie wkład z obudową. Problem może mi się pojawić, gdy zmienię wkład na inny w międzyczasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts