Izabela Wawrzeń 08.04.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 WITAM mam ciemne brązowe okna t.z jakiś ciemny orzech każda firma ma swoje nazwy ale o co mi chodzi mam do nich nie zbyt łądne plastikowe brązowe klamki wymysliłam sobie,że dokupie srebrne metalowe klamki bo wydaje mi się że fajnie by to wyglądało takie połącznie brąz i srebro jakie macie zdanie, przykadałam srebrną klamke do tych okien i jest naprawde fajne połącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 08.04.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 ja mam stare złotohttp://images40.fotosik.pl/34/3e5646dc9bb11be5m.jpgniestety fotka archiwalna ale jak na razie inną nie dysponuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 08.04.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 ja tez mam stare zloto, ladne klamki hoppe chyba jakos tak sie ta firma nazywa, doplacalismy za nie ale warto bylo. fotki niestety nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela Wawrzeń 08.04.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 no tez się zastanawiam nad starym złotem ale lubie odważne połącznia więc to srebro mnie zachęca ale porady są zawsze mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 08.04.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 jeżeli lubisz srebro to nie widzę problemu Dom budujecie dla siebie Nam bardziej odpowoadają brązy wiec wybór był oczywisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 08.04.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 to okno ze zlota klamka moze jest i wspaniale kolorystycznie - ale montaz tragiczny - toi sobie na pianie i kawalkach styropianu - zycze powodzenia - knot nie montaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 08.04.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 08.04.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Montowane niedawno - to sa okna kolorowe szesciokomorowe CT 70 - jak sa tak zamontowane to sie beda w lecie wyginaly na wszystkie strony. Ponadto zapewne nie ma otworow odprezajacych komory zewnetrzne. To takie dziurki to wyrownywania cisnien powietrza - powietrze w komorach sie nagrzewa i jak nie ma tych odprezen to nastepuje wypaczanie scianek profili. PVC ma temperature mieknienia ok 75 oC - a ciemne okna moga sie nagrzac nawet do 80 stopni. Moge Ci podeslac rysunki jak to powinno wygladac - ale na priva bo tekst jest obszerny. Jaka firma robila te okna.Jeszcze te jednoskrzydlowe to pal licho - ale jak tak samo zamontowali drzwi balkonowe dwuskrzydlowe i dwuskrzydlowe okna - BEZ podparcia od spodu to moze byc slabo. Tak samo te odprezenia - musza byc bezwzglednie. Straszyc Cie nie chce i nie taka jest moja intencja - ale okna chyba maja jeszcze gwarancje - montaz pod koniec 208 roku..Masz inne fotki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 08.04.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Wiez - wskoczylem na ten Twoj dziennik budowy z fotkami okien. Ja nie widze by te okna mialy kotwienie w murze kotwami. czyzby one tylko na pianke byly montowane. jesli tak to po prostu masz totalnie skopany montaz. Nie ma pianek montazowych - pianki TYLKO uszczelniajaCos niby widze w tych jednoskrzydlowych na bokach w linii zaprawy laczacej cegly - ale to chyba nie sa kotwy. Ponadto kotew nie daje sie na laczeniach. A od spodu i od gory to mocowania nie ma wcale i nie ma podparcia. masz tam trzyskrzydlowe drzwi balkonowe - czy one tez sa tylko na pianke mocowane ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.04.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 A ja mogę też takie rysunki na priva cobym wiedziała na co zwracać uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 08.04.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ja do bardzo ciemnych brązowych okien (dąb bagienny) mam te zwykłe brązowe klamki i innych sobie nie wyobrażam Tak więc każdemu według gustu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 08.04.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 na mojego priva Wasze privy prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 08.04.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 A ja mam okna orzech i właśnie "srebrne" klamki i wyglądają super, zwłaszcza, że generalnie wolę srebro od złota i dodatki typu:uchwyty w kuchni, jakieś nóżki mebli (w pokojach), klamki do drzwi w tym samym kolorze - srebrnym.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniajaś 08.04.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 U nas do okien w orzechu na dole są/będą klamki huppe srebrne, a właściwie staro srebrne, zwane także grafitowymi . Będzie mi to pasować do wszelkich wykończeń. A ponieważ drogi małż bardzo narzekał, u góry dla niego specjalnie są w starym złocie. Ale prawdę mówiąc to na klamki później już chyba mało zwraca się uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 14.04.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Mam okna ciemny orzech i na "dzień dobry" zamówiłam do nich srebrne klamki. Nie widziałam innej opcji. Wszystko zależy jakie będziesz miała wnętrza. U mnie stare złoto nie miałoby racji bytu. U mnie wnętrze będzie nowoczesne, w lampach szkło + chrom, satyna, uchwyty w kuchni chrom satyna,klamki w drzwiach... to gdzie tu pasuje stare złoto?. O gustach sie nie dyskutuje, więc zrób tak jak się Tobie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts