wenus 08.04.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Potrzebuje 3 wywrotki ziemi do wyrównania działki, jaki byłby koszt za 1 wywrotkę. Okolice Serocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ares100 14.04.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Ja też potrzebuje 1 wywrotkę czrnoziemu, może razem coś znajdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wenus 14.04.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Kto mógłby podąć namiary na osobę, która sprzedaję ziemię ogrodową, aby wyrównać działkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamu4 14.04.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Ale to zależy gdzie? Ja brałem w okolicy Wołomina, Warszawy. Tu dużo w cenie zależy od odległości dojazdu. Ja ostatnio brałem ziemię ogrodową od p. Zbyszka. Facet ma własną ziemię, naprawdę dobra z dodatkami torfu. Najpierw znalazłem go w internecie: ziemia ogrodnicza warszawa W rozmowie wydał mi się konkretny a że wykonuje też prace ziemne to i do tego go zatrudniłem. Jestem zadowolony. Firma prywatna, pan rzeczowy więc polecam w 2 aspekatach i ziemi ogrodniczej i prac ziemnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ares100 14.04.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 oj to super dziękuję za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiek CASE 14.04.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam W okolicach Nadarzyna polecam swoje usługi w tym zakresie, prowadzimy prace ziemne oraz sprzedaż ziemi, torfu, piasku oraz kruszyw. Zapraszam na stronę http://www.mieszkobud.pl lub tel 506-907-807 Pozdrawiam Mieszko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brukarskafirma 27.03.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Co prawda może nie dokońca w tych samych rejonach, ale na przyszłość dla innych zainteresowanych .Firma ogrodnicza Greentar Ogrody z Tarnowa oferuje w sprzdaży bardzo dobrą ziemię ogrodową. Ziemię wożą po całej małopolsce. http://greentar.pl/Ziemia-ogrodowa--HUMUS-czarnoziem.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts