Olla 08.04.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Witam serdecznie,czy ktoś buduje lub jest zainteresowany projektem MAJKA z pracowni domna5? oto link: http://www.domna5.pl/index.php?opcja=details&id=23&nazwa_projektu=MAJKA%20-%20rabat! podoba mi się ten projekt, ale biorąc pod uwagę wymiary mojej działki, musiałabym zrezygnować z okien po bokach i pomyśleć o wykuszach w dwóch pokojach od frontu (albo o innych oknach dachowych). Bardzo proszę o opinie.... Pzdr,Olla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olla 13.04.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 nikomu nie podoba się ten projekt??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olla 16.04.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 a może ELF się Wam spodoba? http://www.domywtradycji.pl/elf,280,10.html proszę o opinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki77 22.04.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Część! Tez jesteśmy z zona na etapie projektu i w ostatnich kilku dniach Majka przykula nasza uwagę ale rozważamy jeszcze pomiędzy"Dom za rogiem - wariant II" z kolekcji Muratora zobacz i napisz co myślisz o tym projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olla 24.04.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Cześć, Podoba mi się wskazany przez Ciebie projekt "Dom za rogiem wariant II" , jeśli macie działkę z wjazdem od południa czy zachodu i odpowiednio szeroką by go zmieścić, to jesteście szczęśliwcami. Ja osobiście chciałabym wygospodarować trochę miejsca w salonie, by do niego przenieść stół z kuchni/albo dostawić drugi w salonie na specjalne okazje. Nie znam się na kosztach itp. patrzę na projekt pod kątem wizualnym i zagospodarowania powierzchni i ten jest pod tym kątem bardzo przyjazny. Ja czekam jeszcze na warunki zabudowy, ale z analizy, którą dostałam wynika, ze mój przyszły dom musi być z płaskim dachem i o pow. zabudowych max 119 m, więc zerkam na strony projektów szukając "kostki"... ale myślę, że jak się już zdecydujemy na budowę, to będziemy mieć projekt indywidualny. Powodzenia! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts