Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt MAJKA pracownia DOM NA PIĄTKĘ

Recommended Posts

Witam serdecznie,

czy ktoś buduje lub jest zainteresowany projektem MAJKA z pracowni domna5?

oto link: http://www.domna5.pl/index.php?opcja=details&id=23&nazwa_projektu=MAJKA%20-%20rabat!

podoba mi się ten projekt, ale biorąc pod uwagę wymiary mojej działki, musiałabym zrezygnować z okien po bokach i pomyśleć o wykuszach w dwóch pokojach od frontu (albo o innych oknach dachowych).

Bardzo proszę o opinie....

Pzdr,

Olla

Cześć,

Podoba mi się wskazany przez Ciebie projekt "Dom za rogiem wariant II" , jeśli macie działkę z wjazdem od południa czy zachodu i odpowiednio szeroką by go zmieścić, to jesteście szczęśliwcami. Ja osobiście chciałabym wygospodarować trochę miejsca w salonie, by do niego przenieść stół z kuchni/albo dostawić drugi w salonie na specjalne okazje.

Nie znam się na kosztach itp. patrzę na projekt pod kątem wizualnym i zagospodarowania powierzchni i ten jest pod tym kątem bardzo przyjazny.

Ja czekam jeszcze na warunki zabudowy, ale z analizy, którą dostałam wynika, ze mój przyszły dom musi być z płaskim dachem i o pow. zabudowych max 119 m, więc zerkam na strony projektów szukając "kostki"... ale myślę, że jak się już zdecydujemy na budowę, to będziemy mieć projekt indywidualny.

Powodzenia!

:-)

Pozdrawiam serdecznie!