C090322 08.04.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Jestem nowy na forum i mam pytanie do znawców. Posiadam taki zestaw: Centrala solarna SOLARLUX DUAL SD 300, próżniowy kolektor słoneczny Solarglass SG 1800/24 3,9 m2 brutto, rury solarne próżniowe 24szt, naczynie wzbiorcze przeponowe 18 litrów do solarów, oczywiście odpowietrnik, rurki i kilka drobnych elementów. Pytanie jest związane z temperatura osiąganą przez ten zestaw a mianowicie w słoneczne dni kwietnia mam 40 stopni wodę, czy to oby niezamało? Poproszę o dopowiedz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.04.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Witaj na Forum Myślę, że odpowiedź na Twoje pytanie znajdziesz w innym wątku: http://forum.muratordom.pl/solary-moge-doradzic-i-pomoc-w-tym-zakresie,t119364.htm?highlight=solary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts