Głogowski 14.11.2003 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Piękne ukłony dla całej braci (i siestrzeni). Na imię mi Robert a od pewnego czasu sprawy budowlane wydają mi się niezmiernie fascynujące.Zatem na pewno zacznę, w domu z 1964 poprawiać to co należy poprawić, nadbudować obecne poddasze użytkowe itd. Co prawda ciepię męki współwłasności (pierwsza decyzja - odmowna) ale woli nie tracę! Dość powiedzieć że z rozczuleniem myślę o zmaganiach z silikatowymi ścianami w piwnicy, które zamierzam oczyścić, zagruntować i wyrównać spoiny. W jedynej obecnie łazience zamierzam rozpirzyć wszystko - do gołych pustaków i (korzystając z serdecznych rad całego FORUM) zrobić wszystko od nowa. W międzyczasie optymistycznie zbliża się kolektor ściekowy i trzeba się będzie przyłączać. Miło mi niezmiernie znaleźć się wśród tak szacownego grona, i niniejszym najserdeczniej pozdrawiam całą społeczność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kumek 14.11.2003 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Witam . ... a skąd ten nick Głogowski? Pytam bo miasto mi bliskie w pewien sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts