Alfzmelmack 08.04.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Czy montował ktoś puszki elektryczne na pianke? Jaka pianka jest do tego najlepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 08.04.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Puszki dla tynkarzy maja " wisieć " luźno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 08.04.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 ci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 08.04.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Puszki dla tynkarzy maja " wisieć " luźno a u mnie były zagipsowane i wystawały ca 1,2cm poza pustak... i co teraz powiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 08.04.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Puszki dla tynkarzy maja " wisieć " luźno a u mnie były zagipsowane i wystawały ca 1,2cm poza pustak... i co teraz powiesz? No, współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zby5 08.04.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 jak toś lubi kombinować niech kombinuje pianką a może nawet spawać piankową elektrodą. Prosto i bezproblemowo od stuleci robi się to gipsem i nech tak pozostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.04.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 bita śmietana, albo ptasie mleczko też jest dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 08.04.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 bita śmietana, albo ptasie mleczko też jest dobre jeszcze lepsze doustnie zamiast na ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 08.04.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 najlepiej jak są luźne dla tynkarzytynkuje i to mi najbardziej odpowiadachodzi tu przedewszystkim o to by bo tynkach puszki leżały tak jak trzeba a nie jedna głębiej , druga wystaje, a trzeciej nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 08.04.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ja spotkałem się raz w życiu z superszybką metodą montażu puszek.Instrukcja jaką dostałem w pierwszym i ostatnim dniu pracy w tej firmie:1) wywiercić otwór pod puszke2) napchać gruzu (czyt. byle czego) pod puszke tak aby wystawała ponad ściane 1cm3) puszke przymocować (przykręcić) długim wkrętem do ściany za pomocą wkrętarki akumulatorowej4) tynkarze reszte maskują Montaż na złączkach WAGO-podobnych wykonywał jeden człowiek z uprawnieniami SEP, reszta pracowników to zwykli montażyści-sprinterzy. Całość o dziwo działa i mieszkańcy w błogiej nieświadomości żyją i mają się dobrze.Rzecz działa się w mieście 200-tysięcznym na południu polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts