irreality 08.04.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Poszukuję licznika na szynę DIN trzyfazowego, dwutaryfowego. Czy możecie jakiś polecić w cenie ok. 400-500 zł - ma działać jako podlicznik i nie musi być legalizowany - ważne tylko, żeby był montowany na szynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 08.04.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Jeszcze się nie spotkałem z takim licznikiem w wersji na szynę DIN.Albo zwykły elektromechniaczny albo elektroniczny ale w dużej obudowie. W obu przypadkach konieczny jest zegar sterujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.04.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 są takie, ale ok. 800 PLN. Pytaj w hurtowniach elektrycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irreality 09.04.2009 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 W jednej z większych hurtowni popatrzono na mnie jak na jakąś żyrafę ("takie zwierze przecież nie istnieje"). Na szczęście Google nie zawiodło... znalazłem taki: http://www.lackmann.pl/liczniki_energi_elektrycznej.php Pozdrawiam.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 09.04.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 W jednej z większych hurtowni popatrzono na mnie jak na jakąś żyrafę ("takie zwierze przecież nie istnieje"). Na szczęście Google nie zawiodło... znalazłem taki: http://www.lackmann.pl/liczniki_energi_elektrycznej.php Pozdrawiam.[/b] tylko tam piszą że minimalne zamówienie to 5 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irreality 09.04.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Okazało się, że to tylko taki "chłyt marketingowy" bo bez problemu przyjeli zamówienie na 1 szt. Tylko trzeba 2 tygodnie poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts