lump praski 30.04.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Chyba trzeba zaczac od tego, ze w Polsce nawet nie bylo prob jakiejkolwiek oceny - to znaczy moze byly , ale szybko je wyhamowano..... Charakterystyczne, ze brak argumentow zastapilo przyklejanie etykietek stronie przeciwnej - " a g r e s ja " jest jedna z tych etykietek. Ktos kto ma inne zdanie jest a u t o ma t y c z n i e - a g r e s o r e m - kto nie z nami ten przeciw nam I dlatego jest jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 01.05.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 No. A inny stryjo ma na ten przykład 600 zł renty, po tym jak mu milicja na dołku po nerkach pojechała. No cóż, muszą być jakieś ofiary przemian, no nie? Ale o tym sza! - bo nie mozemy mówić, nieprawdaż, "językiem nienawiści". Tylko mam prosbę do tych, którym ta sytuacja nie przeszkadza - przestańcie narzekać że politycy kradna i kłamią, księża latają za panienkami, lekarze biorą w łapę...to również ta sama rzeczywistość, w której kłamstwo nie hańbi, kradzież popłaca, a zbrodnie się przemilcza. Takąśmy sobie moralnosć i obyczaje wypracowali, takie mamy. I to tyle, idę sadzic lwie paszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 01.05.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 [quote name="Marek30022": No właśnie to typowe zachowanie. Jak brakuje argumentów merytorycznych to pozostaje agresja. ..............[/quote] No i mentalnosc zostala - jesli ktos ma inne zdanie nie oznacza bynajmniej, ze jest a g r e s o r e m . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.05.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 To co sie stalo na tym zjezdzie Libertas we Wloszech? Na widok Walesy rozleglo sie " Bolek, wyjezdzaj z Polski " ? A fe . Tak bzidko, nie cywilizowanie.......niu niu ...... : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 05.05.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 http://www.mojageneracja.pl/1980 - Podejdź do płota – zwłaszcza ciekawe uzasadnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Badija 05.05.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 A co ma pozew Wałęsy przeciwko Lechowi Kaczyńskiemu z książkami Zyzaka i IPN-u?Poza tym, gdyby to było orzeczenie Sądu, to może i jakis argument by był, ale sory - pozew to mozna sobie dowolnie długi na dowolny temat napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.05.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Co jakies zdanie Walesda z siebie wydusi , skladniowo niepoprawne i pozbawione sensu , to z reguly konczy sie slowami ' Zloze pozew' . Niech juz wszystkich pozwie, jak leci , co ma sobie zalowac. Chyba nie pozywa tylko tych co mu placa za " odczyty". W ogole pogoda taka, ze chyba trzeb kogos pozwac , tak czy siak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olebaum 25.06.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dla mnie jest godnym podziwu. Z mojego punktu widzenia, a jestem rocznik `80. Nie bylo mnie przy tym.Ale czytajac od czasu do czasu polityke, lub polskie wiadomosci w necie, podpada mi, ze prasa polska w kazdej zupie wlos znajdzie, a Polacy siebie jako spoleczenstwo nie szanuja i swoich Wyrozniajacych sie, rowniez nie. Zgadza sie, czy jest to tylko moja prywatna bajka w glowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts