gospie 08.04.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Będe miała 3x2,20-w dwóch skrzydłach. Jakiej firmy macie? Czy jestescie zadowoleni (lekko chodzą itd)? Ile kosztowały jesli można spytać Proszę o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamtu 09.04.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Będe miała 3x2,20-w dwóch skrzydłach. Jakiej firmy macie? Czy jestescie zadowoleni (lekko chodzą itd)? Ile kosztowały jesli można spytać Proszę o zdjęcia A nie robi ci tego firma wstawiająca okna? Cena w większości przypadków zależy czy chcesz tzw, bezprogowe czy nie. Te pierwsze są droższe. I pytanie czy plastikowe czy drewniane. My zamówiliśmy drewniane wym. 2,9 x 2,3 m i gdy robiono nam wyceny to cena wahała się od 10-12 tys brutto za bezprogowe. Z wysokim progiem kosztowały w granicach 7-8 tys. Tamtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 09.04.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Ja mam okna tarasowe przesuwne drewniane z meranti z wysokim progiem o wymiarach 2,60 x2,40, tak ze 1 skrzydło ma ok. 1,30m szerokości. Sa swietne otwieraja sie lekko, jedno skrzydło jest fix-em (stałe ) a drugie rozwieralno uchylne i przesuwne. Cena zalezy z czego jest zrobione ( sosna, meranti, dąb) i jakie okucia sie zastosuje ( te bezprogowe sa droższe, o czym pisał tamtu. Mnie wykonywała firma Mazur Okna z Makowa Podhalańskiego - pieknie zrobione, okucia GU Polska, przystepna cena przy tej jakości - b. solidny wykonawca - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts