sxsx 09.04.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 cześć czy jest jakaś ustalona kolejność wpisów w prowadzeniu dziennika budowy? ruszam powoli z pracami i tak się właśnie zastanawiam od czego zacząć?pierwszy zapewne geodeta? co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekw127 09.04.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Jeszcze zgłoszenie budowy w PINB. Potem geodeta, a dalej kierownik budowy. Acha jeszcze wpis kierownika, że będzie kierownikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sxsx 09.04.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 zgłoszenie już mam.. 1. wpis kierownika ze bedzie kierownikiem 2. geodeta 3. kierownik budowy ?? później już poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 09.04.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 dobrze żeby kierbud wiedział chociaż jak wypełnia się dziennik - bo jak nawet tego nie będzie wiedział to marnie widzę Twoją budowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sxsx 09.04.2009 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 myślę hipotetycznie - zanim będę rozmawiał z kierownikiem chcę wiedzieć nieco więcej - i przede wszystkim chcę mieć o czym z nim rozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 09.04.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 spokojnie pytaj o wszystko SWOJEGO kierbuda od tego jest, ale oczywiście jego rady dobrze jest skonfrontować na forum. PAMIĘTAJ: kontrola najwyższą formą zaufania -wróg czuwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts