jacekot 09.04.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Własnie kończe palić wszystkie drewniane pozostałości po budowie . A trochę się tego zebrało , zaczynając od korzeni a kończąc na latrynie. Czy jak już wszystko spalę to mogę to rozsypać po ogrodzie zanim przejedzie traktor z pługiem ? czy raczej to głupi pomysł i lepiej to zebrać i wyrzuć do smieci pozdrJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 09.04.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 jak paliłes drewnem anie papą, folią i innymi tego typu rzeczami to wysypuj na działkę. To dobra rzecz dla roślin. Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 09.04.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 jak paliłes drewnem anie papą, folią i innymi tego typu rzeczami to wysypuj na działkę. To dobra rzecz dla roślin. Pozdrawiam M. chyba własnie to chciałem usłyszeć ,a paliłem tylko drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts