tomek159 09.04.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 WitamPrzyglądałem się dzisiaj mojemu ogrodowi, i zauważyłem na cyprysach lawsona- nazywają się chyba columnaris- po 11.99 we wszystkich supermarketach takie różowe-nakrapiane w czarne kropeczki końcówki "zielonych igiełek" i pobladłem. Jest tego zatrzęsienie. Nie mam pojęcia co to jest, a ciekawe w tym wszystkim jest to, że występuje to tylko na niektórych cyprysach,a na tujach tego nie ma wcale,choć przeplatają się wzajemnie wzdłuż ogrodzenia. Co więcej rozgniotłem to coś i robaka w tym nie było. Mieliście kiedyś takie doświadczenie ? Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 09.04.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wiosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek159 09.04.2009 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wiosna. Dzięki kamień z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts