Jacky40 09.04.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam.Czy można ułożyć kostki brukowe na płytach betonowych? Płyty są trochę krzywe i mam pytanie czym można podsypać i jak grubo żeby wyprofilować podłoże pod kostki. Płyty są grube około 30 cm i szkoda ich zrywać.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lopiola 09.04.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Ułożyłem 2 lata temu kostkę na płytach betonowych na piasku gr. około 5 cm. W niektórych miejscach bardzo mało piasku - 1cm w innych dużo - 20cm (zlikwidowałem stopień) i wszystko jest dobrze. Po brzegach dodałem palisadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popolg 09.04.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 oczywiście bez problemu mam tak opaskę zrobiona wokół domu na betonie podsypka i kostka 4cm chyba.. jak dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały Mariusz 09.04.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Też będę kładł kostke na wybetonowanym chodniku , myślę że to mocny i stabilny podkład pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts