malka 09.04.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Szperałam po "ogrodzie", ale nic nie znalazlam, może tu ktoś mi poradzi. Jedne z nielicznych moich roślinek - to zamioculcasy i wszystko było by cudnie, gdyby nie to, że cholery kwitną (ponoć w warunkach domowych kwitnienie jest nie możliwe). Więc moje "niemożliwe" zamie, wypuszczają te dziwaczne kwiatki, tak sobie kwitną, po czym przysycha (żółknie) kilka lisci.... i tak się zastanawiam - jak nie dopuścić do kwitnienia ?? a może ścinać kwiatki ?? szkoda mi roślinek, juz kwitnienie kilka sztuk mi uśmierciło (tak myślę, że przez to) dzięki za wszelkie sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.05.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Może trochę je zaniedbaj, to się im odechce kwitnienia Pewnie mają się za dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.05.2009 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Może trochę je zaniedbaj, to się im odechce kwitnienia Pewnie mają się za dobrze no jak bym dbała, to by mnie wdzięcznośc w postaci kwitnienia nie zdziwiła. A one jeszcze w "kwiaciarnianych" doniczkach,(w osłonki tylko włożone, podlewane jak "se przypomnę"...a ta głupia dalej kwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.05.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Może trochę je zaniedbaj, to się im odechce kwitnienia Pewnie mają się za dobrze no jak bym dbała, to by mnie wdzięcznośc w postaci kwitnienia nie zdziwiła. A one jeszcze w "kwiaciarnianych" doniczkach,(w osłonki tylko włożone, podlewane jak "se przypomnę"...a ta głupia dalej kwitnie No to już nie rozumiem o co im chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.05.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Może trochę je zaniedbaj, to się im odechce kwitnienia Pewnie mają się za dobrze no jak bym dbała, to by mnie wdzięcznośc w postaci kwitnienia nie zdziwiła. A one jeszcze w "kwiaciarnianych" doniczkach,(w osłonki tylko włożone, podlewane jak "se przypomnę"...a ta głupia dalej kwitnie No to już nie rozumiem o co im chodzi Może Cię lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.05.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Może trochę je zaniedbaj, to się im odechce kwitnienia Pewnie mają się za dobrze no jak bym dbała, to by mnie wdzięcznośc w postaci kwitnienia nie zdziwiła. A one jeszcze w "kwiaciarnianych" doniczkach,(w osłonki tylko włożone, podlewane jak "se przypomnę"...a ta głupia dalej kwitnie No to już nie rozumiem o co im chodzi Może Cię lubi pytałam, nie chce ze mną gadać, to chyba nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.05.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Może trochę je zaniedbaj, to się im odechce kwitnienia Pewnie mają się za dobrze no jak bym dbała, to by mnie wdzięcznośc w postaci kwitnienia nie zdziwiła. A one jeszcze w "kwiaciarnianych" doniczkach,(w osłonki tylko włożone, podlewane jak "se przypomnę"...a ta głupia dalej kwitnie No to już nie rozumiem o co im chodzi Może Cię lubi pytałam, nie chce ze mną gadać, to chyba nie bardzo Może na zły temat zaczęłaś, o przycinaniu na ten przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2009 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 to o czym pogadać ?? nie zwykłam tak z roślinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.05.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 to o czym pogadać ?? nie zwykłam tak z roślinami Może o nawozach, albo o nowej doniczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.05.2009 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 i jeszcze może pogłaskam po listkach .... warto próbować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.05.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 i jeszcze może pogłaskam po listkach .... warto próbować ? I korzonki połaskotać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.05.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 pogłaskałam, połaskotałam...a ta cholera milczy jak zakleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.05.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 pogłaskałam, połaskotałam...a ta cholera milczy jak zakleta Jak to osobnik żeński, to Twoje łaskotanie i inne zabiegi nie pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.05.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 pogłaskałam, połaskotałam...a ta cholera milczy jak zakleta Jak to osobnik żeński, to Twoje łaskotanie i inne zabiegi nie pomogą myślisz,że hetero jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.05.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 pogłaskałam, połaskotałam...a ta cholera milczy jak zakleta Jak to osobnik żeński, to Twoje łaskotanie i inne zabiegi nie pomogą myślisz,że hetero jest ? Z opisu sytuacji na to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.05.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 pogłaskałam, połaskotałam...a ta cholera milczy jak zakleta Jak to osobnik żeński, to Twoje łaskotanie i inne zabiegi nie pomogą myślisz,że hetero jest ? Z opisu sytuacji na to wygląda to jestem bez szans a może ślubnego namówię na pieszczoty z zamią , hmmmmmmm moze się zgodzi ? ale na to nie ma paragrafu ? bo na zwierzątka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.05.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 pogłaskałam, połaskotałam...a ta cholera milczy jak zakleta Jak to osobnik żeński, to Twoje łaskotanie i inne zabiegi nie pomogą myślisz,że hetero jest ? Z opisu sytuacji na to wygląda to jestem bez szans a może ślubnego namówię na pieszczoty z zamią , hmmmmmmm moze się zgodzi ? ale na to nie ma paragrafu ? bo na zwierzątka jest Na rośliny jeszcze nie ma (w przeciwieństwie do zwierząt), więc namawiaj go szybko, zanim zmienią prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.05.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 pogłaskałam, połaskotałam...a ta cholera milczy jak zakleta Jak to osobnik żeński, to Twoje łaskotanie i inne zabiegi nie pomogą myślisz,że hetero jest ? Z opisu sytuacji na to wygląda to jestem bez szans a może ślubnego namówię na pieszczoty z zamią , hmmmmmmm moze się zgodzi ? ale na to nie ma paragrafu ? bo na zwierzątka jest Na rośliny jeszcze nie ma (w przeciwieństwie do zwierząt), więc namawiaj go szybko, zanim zmienią prawo wyśmiał mnie ciekawe dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.05.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 pogłaskałam, połaskotałam...a ta cholera milczy jak zakleta Jak to osobnik żeński, to Twoje łaskotanie i inne zabiegi nie pomogą myślisz,że hetero jest ? Z opisu sytuacji na to wygląda to jestem bez szans a może ślubnego namówię na pieszczoty z zamią , hmmmmmmm moze się zgodzi ? ale na to nie ma paragrafu ? bo na zwierzątka jest Na rośliny jeszcze nie ma (w przeciwieństwie do zwierząt), więc namawiaj go szybko, zanim zmienią prawo wyśmiał mnie ciekawe dlaczego To dobrze, że jednak woli Ciebie głaskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.05.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 pogłaskałam, połaskotałam...a ta cholera milczy jak zakleta Jak to osobnik żeński, to Twoje łaskotanie i inne zabiegi nie pomogą myślisz,że hetero jest ? Z opisu sytuacji na to wygląda to jestem bez szans a może ślubnego namówię na pieszczoty z zamią , hmmmmmmm moze się zgodzi ? ale na to nie ma paragrafu ? bo na zwierzątka jest Na rośliny jeszcze nie ma (w przeciwieństwie do zwierząt), więc namawiaj go szybko, zanim zmienią prawo wyśmiał mnie ciekawe dlaczego To dobrze, że jednak woli Ciebie głaskać też ponoć kwitnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts