melanrz 09.04.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Tutaj wrzucamy kometarze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 11.10.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 witam te stemple to chyba lepszy pomysł niż moja palisada z nieokorowanej brzozy. Chwilę wyglądało dobrze, nawet fajnie, ale to jednak słabe drzewo i źle sobie radzi w ziemi....powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 10.11.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 niestety z tego co wiem drzewo najlepiej okorowac. Bez kory wolniej gnije... ponoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.11.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witaj. Fajna działka. Wymiary takie, że można na niej zrobić co sie tylko zamarzy. No to czekam, co dalej wymyślisz. Jakiś Drzymała Ci sie zagnieździł w miedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 12.03.2010 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 czekam na wiosnę... Gdy tylko przyjdzie, ruszam z ogrodzeniem (muszę dowieźć piachu, bo choć już dowiozłem osiem porządnych kupek, to dwóch sąsiadów się grodziło i... piachu ubyło... Za to puszek po piwach przybyło, choć już odesłane za płot;) ). Następnie zbuduję altankę ze stempli (ma wyglądać naturalnie, oraz ma być tania), oraz w szafie leży już 50 cebulek kwiatów... Jeszcze z drugie tyle trzeba dokupić AAAAAaaa... no i tron na wiosnę powstanie, czyli kibelek;)tanie, czyli kibelek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts