piotrm74 10.04.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Z jakiego materiału macie wykonane parapety zewnętrzne?Które wg waszego zdania są najlepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 10.04.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Materiałów jest cała masa: - poczynając od zwykłej blachy płaskiej (ja u siebie takie robię), - poprzez gotowe parapety PCV, - aż po różnego rodzaju płytki klinkierowe i kamienne. Co lepsze? To co Ci się bardziej podoba i na co Cię stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 10.04.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Aluminium jest fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 10.04.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Płytki ceramiczne barwione w masie .. Choć z perspektywy czasu być może wybrałbym zwykłe, metalowe. Sąsiad ma takie i ani on nie narzeka ani ja nie widzę, aby to w jakiś sposób szpeciło bryłę budynku. Ale za to są za 1/3 ceny płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 10.04.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Piaskowiec (beżowy) - najbardziej pasował stylem, poza tym dostaliśmy niezłą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 10.04.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Granitowe. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 10.04.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 ja mam granitowe , każdy kupuje według swojego gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 10.04.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 U nas również granitowe parapety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 10.04.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Macie jakieś foty swoich granitowych parapetów, pochwalcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 10.04.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Macie jakieś foty swoich granitowych parapetów, pochwalcie się Zapraszam do dziennika. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej197310 12.04.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 granitowe polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 13.04.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Macie jakieś foty swoich granitowych parapetów, pochwalcie się Moje parapety - gatunek - granit Multikolor : LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 13.04.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 U mnie płytki klinkierowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 13.04.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Macie jakieś foty swoich granitowych parapetów, pochwalcie się Moje parapety - gatunek - granit Multikolor : LINK Bardzo ładnie wyglądają i świetnie się komponują z oknami. Mogę zapytać do czego służy kratka wentylacyjna widoczna na rogu domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 13.04.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Macie jakieś foty swoich granitowych parapetów, pochwalcie się Moje parapety - gatunek - granit Multikolor : LINK a tak przy okazji ładnej fotki możesz powiedzieć jakiej grubości masz te bonie (chyab tak się to nazywa) wokół okien? i jak to robiłeś w sensie siatkowane z całością czy doklejone po ocieplonej ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 13.04.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Bardzo ładnie wyglądają i świetnie się komponują z oknami. Mogę zapytać do czego służy kratka wentylacyjna widoczna na rogu domku Dziękuję - kratka wentylacyjna ? - myślisz o tej białej klapce w narożu budynku poniżej linii okien obok przypory ?? - to nie kratka - to drzwiczki za którymi jest umieszczone gniazdko zewnętrzne zasilania 230V . Bardzo przydatne dla mnie zewnętrzne zasilanie - a żeby było estetycznie schowane w ociepleniu i ukryte za drzwiczkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 13.04.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 a tak przy okazji ładnej fotki możesz powiedzieć jakiej grubości masz te bonie (chyab tak się to nazywa) wokół okien? i jak to robiłeś w sensie siatkowane z całością czy doklejone po ocieplonej ścianie? - szerokość boni - 16cm - grubość - 4cm Bonia najpierw naklejone na ocieplenie potem wszystko razem osiatkowane / plus listwy krawędziowe alamuniowe / i otynkowane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malobert 13.04.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 U mnie płytki klinkierowe. a jak takie płytki "instaluje się" na ociepleniu ze styropianu ? od razu na jakiś klej czy ruszt ? ja mam niektóre parapety nisko, zastanawiam się co by się stało gdyby ktoś na nich usiadł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts