RiNiM 10.04.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 WitamCzy ktoś budował z firmą ZRB Wojtczak z Zaborowa ?.Szukam opinii... [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zewa 27.05.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Witam! Ja rowniez jestem zainteresowana taka informacja. Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t_ku 03.11.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Witam.Odświeżę ten wątek, gdyż jestem zainteresowany opiniami.Czy ktoś budował z tą firmą?Proszę o opinie na ten temat.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resio 27.01.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 (edytowane) A witam serdecznie! Ja w sezonie 2010 budowalem dom z ekipami Pana Tomka Wojtczaka w Babicach. Dom stoi juz mieszkamy ! A tak powaznie jest to sesowna i terminowa firma. Jest u nich pare ekip i podobalo Mi sie ze kazdy robi to co potrafi. Murarz muruje, cieśla stawia wiezbe itd. W sumie to zrobili wszystko kryli dach, tynki cem-wap, płytki, docieplenie poddasza i K-Gips. No wiec musicie zdecydowac sami, ale po rozmowie z panem Tomkiem widac ze on naprawde lubi to co robi , a to wazne bo mozna z nim pogadac o kazdej sprawie na waszej budowie. Sumując Ja z rodzinka jestesmy zadowoleni i mozemy polecic ZRB Wojtczak. Aha zalatwiaja rabaciki w hurtowniach:yes: wiec nie przeplaca sie. pozdrawiam zycze udanych decyzji Edytowane 27 Stycznia 2011 przez resio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts